header image

O blogu in avtorju

Težim že od decembra leta 80 naprej. Dogajalo se mi je marsikaj, a ni mi bilo hudo. V osnovno šolo sem hodil v domačem Logatcu. Nato sem se podal srednješolskim letom naproti, seveda v Ljubljano. Ves ta čas še nisem bil tako gorniško navdušen kot sem danes. Po končani srednji šoli sem poizkušal tudi na faksu, a mi to ni šlo in sem se kaj hitro zaposlil in še danes delam v istem podjetju.

Za gore sem se navdušil, ko smo z družino začeli hoditi na okoliške hribe in s prvimi pripravami na Triglav. Vendar mi to ni bilo dovolj in sem si želel več, zato sem se vpisal v PD, kjer sem opravil tudi nekaj tečajev in šol: gorniški tečaj, športno-plezalno šolo, alpinistično šolo (ne do konca).

Na tem blogu boste lahko brali in gledali slike iz mojih gorniško-hribovsko-plezalskih potepanjih po naših in tujih gorah. Napisal bom tudi kakšne komentarje aktualnih tem in še marsikaj drugega.

Sem velik ljubitelj gora v vseh letnih časih. Rekreativno igram tudi in-line hokej in sem nasploh športnik po duši in srcu.

  • Share/Bookmark

Odzivi

super in bravo Franci, kdo bi si mislil, da tako z užitkom hodiš in tudi doživeto pišeš, kar tako naprej Vera

Hvala za zapiske! Odlični so!

Mi imamo pasjega fanta za vašo prelepo malamutko. Naš je Arni in je iz Snowlion Kennel.

L.p,
Meta

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !