header image

4. SKUPNA VAJA REŠUJEMO ŽIVLJENJA 2010

Objavil: francih | 25.05.2010 | Brez komentarjev |

PREČNA 2010

 

Druga letošnja skupna vaja je potekala v bližini Novega mesta. Tokrat težav z navigacijo, kot na prvi vaji,  nismo imeli in smo uspešno prispeli na zborno mesto.

Udeleženci vaje smo bili razdeljeni v skupine in vsaka skupina je imela določeno uro začetka. Druga skupina, z vodjo Gregorjem, smo pričeli ob 8.40. Do prvega delovišča smo prišli po desetih minutah hoje. Razdelili smo se v dve skupinici, na izkušene in začetnike ter opravili vsak svoje iskanje pogrešanega. Ko smo opravili z iskanje, se je skupina zbrala in skupaj nadaljevala proti drugemu delovišču, kjer so nas že čakali, da so nas z čolni popeljali čez Krko. Tam smo opravili prvo pomoč ter se vrnili, s čolni seveda. Nato so nas s kombiji odpeljali do ruševine, kjer je bilo naše tretje delovišče. Tudi tu smo iskali razdeljeni v dve skupini, začetniki in izkušeni. Po končanem iskanju so nas odpeljali nazaj na zborno mesto, kjer smo imeli še preizkus iz vrvne tehnike.

Po uspešno končani vaji je sledil še topel obrok in klepet z ostalimi udeleženci vaje. Celotna vaja je bila dobro organizirana, tudi začetniki smo lahko dobro delali in se naučili kaj novega ter tako pridobili novo znanje in nove izkušnje.

Iz logaške enote smo se vaje udeležili Jasna, Katja, Nadja, Laura, Vid in Franci.

  • Share/Bookmark
Zapisano pod: nekategorizirano

Pustite komentar

Tvoj odziv :

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

Kategorije